*Do not be a one-man or one-woman wolf pack. Bring some friends to the action!
The Wolves is a pack-building strategy game for 2-5 players. It's survival of the fittest as you compete to build the largest, most dominant pack by claiming territory, recruiting lone wolves, and hunting prey. But be careful not to expand too recklessly into terrain where your rivals thrive– they may lure members of your pack away.
A clever action-selection mechanism drives your choices. Each action requires you to flip terrain tiles matching the terrain where you wish to take your action. These double-sided tiles mean the actions you take this round will set up which terrain types you can act on in the next round. As you take actions to expand your pack's control of each region, you also upgrade your pack's attributes, allowing you to take more aggressive actions as the game goes on.
In three mid-game scoring phases, power is calculated in each region. At the end of the game, players tally points based on VP tokens earned in these scoring phases and the highest VP number revealed in each of the six tracks on your player board. The player with the most VP wins!
You can learn it by playing the tutorial, or click below to start a game from the very official game page:
https://boardgamearena.com/gamepanel?game=thewolves
And that is another very cool title to welcome on Board Game Arena thanks to the game designers, Ashwin Kamath & Clarence Simpson. We need to send our love to the publisher Pandasaurus Games for their authorization to have this title online, and do not forget xiongmao1298 and Coolro who developed the full game. And it works very well on many devices!
Thanks to everyone for this Wednesday Release Time!
(or WRT as i like to call them).
That's it for today.
See you when?
Next Week!
What for?
More amazing releases!
And until then?
Take care and... play fair!
THE WOLVES: Adakah anda akan bertahan di Wall Street, tetapi di dalam hutan?
The Wolves ialah permainan strategi membina pek untuk 2-5 pemain. Ia adalah kelangsungan hidup yang paling cergas semasa anda bersaing untuk membina pek terbesar dan paling dominan dengan menuntut wilayah, merekrut serigala tunggal dan memburu mangsa. Tetapi berhati-hati untuk tidak berkembang terlalu melulu ke kawasan tempat saingan anda berkembang maju– mereka mungkin menarik ahli kumpulan anda pergi.
Mekanisme pemilihan tindakan yang bijak mendorong pilihan anda. Setiap tindakan memerlukan anda membalikkan jubin rupa bumi yang sepadan dengan rupa bumi di mana anda ingin mengambil tindakan anda. Jubin dua muka ini bermakna tindakan yang anda lakukan pada pusingan ini akan menetapkan jenis rupa bumi yang anda boleh bertindak pada pusingan seterusnya. Semasa anda mengambil tindakan untuk mengembangkan kawalan pek anda bagi setiap rantau, anda juga meningkatkan atribut pek anda, membolehkan anda mengambil tindakan yang lebih agresif semasa permainan berlangsung.
Dalam tiga fasa pemarkahan pertengahan permainan, kuasa dikira di setiap rantau. Pada penghujung permainan, pemain mengira mata berdasarkan token VP yang diperoleh dalam fasa pemarkahan ini dan nombor VP tertinggi yang didedahkan dalam setiap satu daripada enam trek di papan pemain anda. Pemain dengan VP terbanyak menang!
Anda boleh mempelajarinya dengan bermain tutorial, atau klik di bawah untuk memulakan permainan dari halaman permainan yang sangat rasmi:
https://boardgamearena.com/gamepanel?game=thewolves
Dan itu adalah satu lagi tajuk yang sangat menarik untuk dialu-alukan di Board Game Arena terima kasih kepada pereka permainan, Ashwin Kamath & Clarence Simpson. Kami perlu menyampaikan kasih sayang kami kepada penerbit Pandasaurus Games atas kebenaran mereka untuk memiliki tajuk ini dalam talian, dan jangan lupa xionmao1298 dan Coolro yang membangunkan permainan penuh. Dan ia berfungsi dengan baik pada banyak peranti!
Terima kasih kepada semua orang untuk Masa Tayangan Rabu ini!
(atau WRT seperti yang saya suka memanggil mereka).
Itu sahaja untuk hari ini.
jumpa bila?
Minggu depan!
Untuk apa?
Lebih banyak keluaran yang menakjubkan!
Dan sehingga itu?
Jaga diri dan... bermain adil!
